Afyon Kocatepe Üniversitesi İngilizce İşletme Programı İşbaşı Uygulamalı Eğitim Öğrencilerinin Dikkatine;

17 Haziran 2022 Cuma günü saat 09.00’da İşbaşı Uygulamalı Eğitim Final sınavı Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yüz yüze yapılacaktır. İşbaşı uygulamalı eğitim sürecinde olan tüm adayların final notlarını alabilmesi için ilgili gün ve saatte hazır bulunması gerekmektedir. Sadece ülke dışında olduğunu kanıtlayıcı belgeler (bilet, pasaport vb.) sunarak ispat eden öğrenciler için final sınavı ilgili gün ve saatte çevrimiçi olarak video konferans (Zoom, Google Meet vb.) yoluyla kayıt altına alınacak şekilde gerçekleştirilecektir. Final sınavına gelen adayların ıslak imzalı haftalık raporlarını ve üstleri tarafından değerlendirildikleri ıslak imzalı vize ve final raporlarını da yanlarında getirmesi gerekmektedir. Final sınavına yurtdışından çevrimiçi katılan öğrencilerin ise ıslak imzalı raporlarını 17 Haziran 2022 tarihine kadar posta yoluyla akademik danışmanına ulaştırması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, başarılar dileriz.

İşbaşı Uygulamalı Eğitim Komisyonu

26 Mayıs 2022, Perşembe 442 kez görüntülendi