2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde işbaşı uygulamalı eğitim yapmaya hak kazanan öğrencilerin listesine ulaşmak için lütfen İş Başı Uygulamalı Eğitim Listesi ‘ ne tıklayınız.

Güz döneminde İşbaşı Uygulamalı Eğitim yapacak olan öğrenciler ders kaydı sırasında sadece alttan aldıkları ders/dersleri seçerek kesinleştireceklerdir.

İşbaşı Uygulamalı Eğitim güz dönemi başlangıcı olan 24 Eylül 2018 tarihinde başlayacaktır.

İşbaşı Uygulamalı Eğitim yapacak olan öğrencilerin linki tıklayarak ulaşabilecekleri İşbaşı Uygulamalı Eğitim Süreci Akış Şemasında yer alan adımları takip etmeleri gerekmektedir.

İşbaşı Uygulamalı Eğitim hakkındaki sorularınız için arifoglu@aku.edu.tr adresinden Arş. Gör. Arif ARİFOĞLU ile iletişime geçebilirsiniz.

13 Eylül 2018, Perşembe 731 kez görüntülendi