2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar döneminde işbaşı uygulamalı eğitim yapmaya hak kazanan öğrencilerin listesine ulaşmak için lütfen İş Başı Uygulamalı Eğitim (Yeni) Listesi ‘ ne tıklayınız.
Bahar döneminde İşbaşı Uygulamalı Eğitim yapacak olan öğrenciler ders kaydı sırasında sadece alttan aldıkları ders/dersleri seçerek kesinleştireceklerdir.
İşbaşı Uygulamalı Eğitim bahar dönemi başlangıcı olan 11 Şubat 2019 tarihinde başlayacak ve 18 Mayıs 2019 tarihinde sona erecektir.
İşbaşı Uygulamalı Eğitim yapacak olan öğrencilerin linki tıklayarak ulaşabilecekleri İşbaşı Uygulamalı Eğitim Süreci Akış Şemasında yer alan adımları takip etmeleri gerekmektedir.
İşbaşı Uygulamalı Eğitim hakkındaki sorularınız için arifoglu@aku.edu.tr adresinden Arş. Gör. Arif ARİFOĞLU ile iletişime geçebilirsiniz.

02 Ocak 2019, Çarşamba 1091 kez görüntülendi